Met de Deliverymatch koppeling zorg je dat bestelling tijdig via één van de aangesloten vervoerders wordt geleverd
DeliveryMatch vervoerderskoppeling
Ontwikkeld door Bjorn Lunden

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
verkoop@kingsoftware.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

DeliveryMatch vervoerderskoppeling

Deliverymatch is dé transport management & verzendoplossing 

Deliverymatch is dé Transport Management & Verzendoplossing die de regie over je hele logistieke keten neemt. Met de DeliveryMatch oplossing wordt je logistiek inzichtelijk, betrouwbaarder en goedkoper. DeliveryMatch biedt multi-carrier connectiviteit en is volledig geïntegreerd met KING. 

Eén systeem dat gekoppeld is met meer dan 50 vervoerders in Nederland en vele vervoerders wereldwijd. Door je King ERP-pakket te koppelen aan DeliveryMatch kun je eenvoudig je logistiek met meerdere vervoerders, magazijnen en eventueel winkels als afhaalpunten organiseren. DeliveryMatch is gekoppeld met bekende vervoerders in de markt zoals: PostNL, DHL Parcel, DPD en GLS. Daarnaast werkt zij samen met lokale vervoerders als Fietskoeriers en Redjepakketje of gespecialiseerde vervoerders zoals Transmission, Mainfreight. Of je nu een pakketje lokaal wilt bezorgen of naar de andere kant van de wereld, jij hebt de keuzevrijheid om te kiezen voor één van de vele vervoerders.

Betrouwbare bezorg- en afleveropties aanbieden in uw webshop?
Met de DeliveryMatch plug-ins voor webshops optimaliseer je het logistieke proces voor jouw webshop en bied het je real-time betrouwbare bezorg-, aflever- en afhaalopties aan gebaseerd op jouw logistieke wensen en mogelijkheden! Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van DeliveryMatch.
 


Over de koppeling

Consumenten en bedrijven zijn steeds veeleisender en verwachten dat bestellingen tijdig en zorgvuldig worden afgeleverd. Vanuit je KING ERP-pakket kun je direct orders aanbieden aan DeliveryMatch transportmanagement en haar verzendoplossing. Vanuit King ERP volg je de verzendingen op de voet omdat ook de track en trace informatie uit DeliveryMatch in King wordt getoond.

De applicatie DeliveryMatch biedt ondernemers een tal aan functionaliteiten: 

  • DeliveryMatch voert checks uit en zorgt voor een tijdige verzending.
  • Je krijgt inzicht welke vervoerders met welke servicelevels jouw orders kunnen afhalen en leveren. Hierbij wordt rekening gehouden met productkenmerken, de locatie(s) van je magazijn(en) en waar de bestelling afgeleverd moet worden.
  • Op basis van de orders uit KING zijn direct de verzendtarieven van vervoerders inzichtelijk.
  • Het geeft je inzicht in welke aflevermomenten en -afhaallocaties mogelijk zijn. Hiermee zorg je er tegelijkertijd voor dat het aantal orders een eerste keer sneller door bezorgers aan de klant aangeboden kan worden.
  • Je krijgt meer grip op het logistieke proces en daarmee heb je invloed op de betrouwbaarheid van leveringen.
  • Samen met je King ERP zorg je ervoor dat het bestelproces inclusief verzending compleet geautomatiseerd wordt verwerkt.
  • Naast de aanmelding bij vervoerders, worden verzendlabels aangemaakt en wordt de track & trace informatie teruggekoppeld naar King ERP. Ook krijg je een bewijs van aflevering en ondersteunt DeliveryMatch diverse transportdocumenten.


Prijzen

Wil jij ook starten met de koppeling tussen Bjorn Lunden en DeliveryMatch? Vraag dan een offerte aan bij bij onze verkoopafdeling of via jouw lokale KING dealer. Om gebruik te kunnen maken van de koppeling dien je minimaal te beschikken over een abonnement op KING Handel, Handel Pro of Enterprise.

Om de koppeling met DeliveryMatch te activeren brengen wij eenmalig een bedrag van €375,- in rekening en betaal je een maandelijkse fee van €19,95. Prijzen zijn exclusief BTW en consultancy.

Consultancy
Voor een optimale inrichting van je ERP-pakket en aansluiting op DeliveryMatch adviseren wij je goed te laten begeleiden door een consultant. Deze consultancy wordt verzorgt door Bjorn Lunden of jouw KING dealer. Wij adviseren minimaal 8 uur consultancy op basis van nacalculatie. 
 

Wat is nodig
De King2DeliveryMatch koppeling maakt géén gebruik van King TaskCentre, het gebruikt een eigen programma dat in Windows gestart kan worden.

King DataDigger is wel nodig voor deze koppeling.

 

 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙