EasyPos
Ontwikkeld door EasyPos

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

 

De kassasoftware van easyPOS is speciaal ontwikkeld voor de retailbranche. Veel winkels in mode, schoenen, sport, lingerie en lederwaren maken er dan ook al vele jaren gebruik van. Het programma is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en compleet. Je kunt het bovendien installeren op een modulair POS-systeem of een all-in-one POS-systeem. De software is beschikbaar voor Windows, MacOS en Linux.

Voordelen van de koppeling 
Dankzij de financiële koppeling tussen easyPOS en KING Finance . worden dagelijks de verkopen vanuit het easyPOS kassaprogramma overgezet naar je boekhouding in KING Finance. Daardoor voorkom je fouten en kun je sneller werken.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling met wordt door easyPOS persoonlijk met je boekhouder ingericht. Informatie die naar de iMUIS Online wordt verzonden bestaat uit de dagomzet per hoofdgroep, betaalwijzes en btw-totalen. Kijk hier voor meer informatie over de koppeling.

Abonnement

Om gebruik te maken van de koppeling met dien je minimaal te beschikken over de module:

KING Finance Cloudswitch.


Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door easyPOS en het activeren inclusief inrichten daarvan wordt samen met de boekhouder gedaan. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met hen. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module KING Finance Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙