Power BI koppelen aan je online boekhoudpakket
Power BI Rapportages - BI Partners
Ontwikkeld door BIPARTNERS

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@bipartners.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Power BI Rapportages - BI Partners koppeling met KING Finance

Power BI koppelen aan je online boekhoudpakket

Veel ondernemingen stappen over van het rapporteren in Excel naar Power BI van Microsoft. Het is de oplossing waarmee je gegevens (data) kunt omzetten naar visuele rapportages. Het grote voordeel van Power BI is dat je meerdere gegevensbronnen (data) uit verschillende applicaties kunt combineren. Partner BI Partners helpt jou bij het ontsluiten van al deze data uit KING Finance (data as a service). Deze data wordt omgezet naar een volledig geautomatiseerde rapportagestraat. BI Partners werkt samen met accountants- en administratiekantoren die Power BI willen aanbieden aan ondernemers in het MKB met gemiddeld 10 – 500 medewerkers. De kracht van de koppeling is dat  BI Partners is een oplossing aanbiedt die gericht is op het ontsluiten van grote hoeveelheden data. Vanaf 1 tot meer dan duizend administraties.

 

Over de Power BI koppeling

BI Partners heeft een tool ontwikkelt die data uit verschillende gegevensbronnen verzameld en ervoor zorgt dat deze op een gestructureerde manier wordt verwerkt. BI Partners richt zich daarom niet op kleinere organisaties die direct willen koppelen aan Power BI maar op organisaties die geen handmatige handelingen willen verrichten en het hele proces willen automatiseren, desgewenst in combinatie met data uit andere bronnen. De diensten van BI Partners richten zich op rapportages over de eigen bedrijfsvoering, de verwerking van de klantadministraties en advies aan klanten en rapportages voor de klanten van de accountants. 

De dienstverlening van BI partners is onderverdeeld in drie pijlers:
  1. Power BI data as a service.
  2. Power BI rapportages samenstellen.
  3. Opleiding Power BI
     

Power BI Data as a Service
Met Data as a Service krijg je de data uit KING Finance automatisch beschikbaar in een Azure SQL database. Vervolgens wordt deze data automatisch omgezet in Power BI rapportages. De data kan ook gecombineerd worden met andere bronnen, bijvoorbeeld data uit een urenregistratie of een logistiek systeem.

Rapportage
BI Partners streeft ernaar dat klanten zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn in het onderhouden en uitbreiden van de rapportage omgeving. Tijdens de implementatietrajecten van Power BI vindt er daarom ook kennisoverdracht plaats. Heb je na de implementatie toch nog vragen? BI Partners is ook achteraf beschikbaar bij capaciteit- en kennisvraagstukken.

Opleiding in gebruik Power BI
BI Partners biedt diverse diensten om de kennis bij de klant over het gebruik van Power BI rapportages te verhogen. Zo worden er door het land trainingen georganiseerd, krijg je tijdens de implementatie in-company training en krijg je training on the job. Daarnaast heeft BI Partners een eigen Youtube kanaal met instructievideo’s ‘Gefixt met PowerBI‘.

 

Activeren van de Power BI koppeling

Elke iMUIS Online klant die toegang heeft tot de MUIS Apps Store kan de gewenste administratie(s) gratis koppelen aan BI Partners. Je dient wel te beschikken over een licentie voor het gebruik van Power BI en een abonnement te hebben bij BI Partners.

De prijs van het abonnement bij BI Partners hangt af van:

1. het aantal administraties;
2. het aantal regels binnen een administratie;
3. de verversingsfrequentie (1x per dag, 1x per uur, live).

Hoe activeer ik de koppeling?
Vanuit KING Finance kun je BI Partners toegang geven tot jouw administratie via de volgende stappen:
1. Log in op KING Finance.
2. Open de administratie welke jij wenst te koppelen.
3. Open de KING Finance Apps Store.
4. Zoek op BI Partners en activeer de koppeling. KING Finance genereert een omgevingscode.
5. De omgevingscode dien je door te geven aan BI Partners.

Support
De koppeling is ontwikkelt door BI Partners. Bij vragen kun je daarom contact opnemen met de supportafdeling van BI Partners via:
support@bipartners.nl of bel naar 085-4868348.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙