Quantaris koppeling met KING Finance
Ontwikkeld door Quantaris BV

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Demo
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Quantaris koppeling met KING Finance

Met Quantaris je notariële activiteiten automatiseren
Quantaris is specialist in het automatiseren van al je notariële activiteiten en kan automatisch worden gekoppeld aan je boekhouding. De software van Quantaris voorziet je van management informatie waarop je slagvaardige beslissingen kunt baseren.

Heb jij een notariskantoor en zoek je hierbij een softwarepakket dat automatisch is gekoppeld aan je boekhouding? Neem dan contact op met Quantaris! LEES MEER OVER QUANTARIS : https://quantaris.nl/oplossingen

Over Quantaris
Quantaris is een succesvolle dienstverlener op het gebied van notariële software die sinds 1992 de notarismarkt ondersteunt bij het optimaliseren van al haar ICT processen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van in eigen beheer ontwikkelde software: Quantaris Beheer & Informatie Systeem (Qu-Bis). Met 20 enthousiaste medewerkers zorgen zij ervoor dat ruim 2.500 werkplekken in het notariaat, werken met de bedrijfsoplossing van Quantaris. De verschillende disciplines die binnen de organisatie van Quantaris vertegenwoordigd zijn bieden je bovendien blijvende continuïteit en doorontwikkeling van de software.

Vereiste modules:

⦁ Financieel 21,50
⦁ Btw-aangifte 2,75
⦁ Bankieren 6,05
⦁ Digitaal Dossier 2,75
⦁ Cloudswitch 12,25
⦁ Inlezen 6,05
⦁ UBL Cloud (excl. Credits)
⦁ Transitorische posten 2,75
⦁ (Rekening Courant 6,05) optioneel
⦁ t/m 3 Administraties 10,50

⦁ Extra gebruikers 12,25

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙