Salarisbestanden en loonjournaalposten automatisch verwerken
BCS

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

BCS

Salarisbestanden en loonjournaalposten automatisch verwerken

iMUIS Online is eenvoudig te koppelen met Loon, het salarisprogramma voor het MKB van Loon Salarissoftware B.V. Met 8.900 gebruikers, die samen meer dan 100.000 bedrijven verlonen, is Loon het meest verkochte salarispakket van Nederland.

 

Wat kun je met Loon?

Heel simpel: verlonen. En alles wat daarbij komt kijken. Loon heeft de premies en pensioenregelingen van alle ruim 200 Nederlandse beroepsgroepen opgenomen, van de sector 01 Paddenstoelenteelt tot de sector 58 Bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijf, en van de sector 07 Orgelbouw tot de sector 52 Uitzendbedrijven 2 ABU. Je deelt de werknemer in bij de juiste beroepsgroep en Loon doet de rest.

 

Koppeling naar je boekhouding De koppeling tussen iMUIS Online en Loon.nl maakt het mogelijk om de journaalposten automatisch vanuit Loon naar KING Finance te verzenden. Het voordeel van het automatisch verwerken via de module KING Finance Cloudswitch is dat je geen omkijken meer hebt naar het opmaken van je loonjournaalposten. Voor accountants die voor klanten lonen verwerken besparen met deze oplossing veel tijd. Je koppelt elke administratie inKING FInance eenmalig aan Loon. Loonjournaalposten worden vervolgens automatisch klaargezet in een door jou gekozen KING Finance dagboek Lonen.  Wil je op de oude manier blijven werken omdat je bijvoorbeeld maar één of enkele administraties verwerkt dan kun je blijven werken met de module Inlezen.

 

Het activeren van de koppeling

De koppeling is ontwikkeld door Loon. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Loon. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers. Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module KING Finance Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer). Ben je accountant? De koppeling met Loon maakt deel uit van onze MUIS Accountancy Apps en is standaard beschikbaar vanaf het Accountancy Plus abonnement.

 

Via de onderstaande stappen leggen we je via een uitgebreide instructie uit op welke wijze je de koppeling tot stand kunt brengen.

Stap 1. Login in KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen met Loon.
Stap 2. Start het programma MUIS Apps.
Stap 3. Zoek de app Loon en klik deze aan.
Stap 4: Klik op het tabblad Hoe werkt het.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙