Koppeling met PrestaShop door H1
Ontwikkeld door H1 / One Stop Webshop

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
contact@h1.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Koppeling met PrestaShop door H1

 

 

 

 

PrestaShop webshop
PrestaShop is een open source e-commerce platform waarop wij je webshop kunnen bouwen. PrestaShop is relatief eenvoudig in gebruik, is schaalbaar, heeft een grote community en een marktplaats waarop allerlei modules worden aangeboden. Ook voor zakelijke (B2B) webshops heeft PrestaShop specifieke functionaliteiten.

Wil jij een webshop laten bouwen in PrestaShop? We kunnen een basis webshop voor je neerzetten met een bestaande template of een webshop helemaal op maat bouwen met een eigen uniek design. We kunnen modules uit de marktplaats gebruiken of zelf integraties bouwen. Uiteraard kunnen we jouw PrestaShop webshop ook koppelen met de software van King.

PrestaShop multistore
Heb jij meerdere webshops onder je hoede en wil je die graag kunnen beheren vanuit één admin? Dan is een multistore voor jou de ideale oplossing. Met behulp van PrestaShop kunnen we zo'n multistore voor jou bouwen. Je kunt dan je verschillende webshops beheren vanuit dezelfde backoffice. Dat betekent maar één keer inloggen, maar wel toegang tot de "achterkant" van al je online winkels.

PrestaShop is een open source e-commerce platform. Dit betekent dat het gratis is in gebruik. Wel kun je via PrestaShop Addons, de marktplaats van PrestaShop, verschillende modules en thema's kopen. Maar wij kunnen ook koppelingen op maat bouwen of een uniek thema voor je ontwerpen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je multistore is gekoppeld aan de Bjorn Lunden.

Neem contact op met H1 voor meer informatie en prijzen.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙