Amazon – Koppel jouwKING Finance  boekhouding snel en eenvoudig aan je Amazon verkoopaccount
Koppeling met Amazon - Webwinkelfacturen
Ontwikkeld door WebwinkelFacturen.nl

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
webcare@webwinkelfacturen.nl
Demo
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Koppeling met Amazon - Webwinkelfacturen

Koppel jouw KING Finance boekhouding snel en eenvoudig aan je Amazon verkoopaccount

Sinds maart 2020 is de populaire webshop Amazon beschikbaar in Nederland. Verkoop jij producten via je Amazon en wil je tijd besparen op jouw administratie? Koppel jouw verkoopaccount gemakkelijk aan je KING Finance administratie.

 

Hoe werkt de Amazon koppeling?

De koppeling tussen Amazon en KING Finance wordt mogelijk gemaakt door Webwinkelfacturen.nl. De batch-koppeling zorgt ervoor dat ieder uur journaalposten of bestellingen automatisch worden aangemaakt in KING Finance. Deze bevatten: de regels uit de bestelling, inclusief de prijs, het btw-bedrag en de naam van het product; de debiteur-gegevens zoals de naam, het e-mailadres, adres, de woonplaats en indien mogelijk het btw-nummer. Bij elke bestelling wordt er nagekeken of de debiteur in KING Finance bekend is. Als deze al bekend is wordt deze automatisch geselecteerd. Wanneer er nog geen debiteur beschikbaar is wordt deze automatisch aangemaakt. Het vergelijken van de debiteuren tussen Amazon en KING Finance gebeurt op basis van het e-mailadres. Door het automatisch aanmaken van jouw Amazon verkopen in KING Finance bespaar je als webwinkelier tijd op je financiële administratie!

 

Wat heb ik nodig?

  • Abonnement op KING Finance Cloudswitch.
  • Een verkoopaccount bij Amazon.
  • Een account bij Webwinkelfacturen.nl (gratis 30 dagen op proef).

Support

Deze koppeling is ontwikkeld door Webwinkelfacturen.nl daarom raden wij je aan om met hen contact op te nemen met vragen over de koppeling. Als je gebruik maakt van de koppeling heb je een persoonlijk dashboard waarop je kunt zien welke bestellingen er zijn doorgezet naar KING Finance. Hier wordt ook weergegeven welke er niet zijn doorgestuurd (en waarom) en wat je daar eventueel aan kunt doen. Het e-mailadres van Webwinkelfacturen.nl is: webcare@webwinkelfacturen.nl vermeldt hierbij altijd je licentiesleutel en wat het eventuele probleem is. Heb je vragen over KING Finance? Dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze supportafdeling.Amazon – Koppel jouwKING Finance  boekhouding snel en eenvoudig aan je Amazon verkoopaccount
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙