Pay
Ontwikkeld door ABN AMRO Bank N.V.

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Pay.nl de partner voor online betalingen
In samenwerking met onze partner Pay.nl, Payment Service Provider (PSP), hebben wij een realtime koppeling ontwikkeld (vanaf versie 4.4.9).

Hiervoor heb je een account nodig bij Pay.nl.

Digitale betaalverzoeken versturen en betalen per e-mail
Je wilt snel en makkelijk een factuur versturen naar je klant. In KING Finance Verkoop heb je de optie om gebruik te maken van de realtime koppeling met Pay.nl. Door op de betaallink in de e-mail te klikken, kan je klant direct afrekenen in de beveiligde betaalomgeving van Pay.nl.

Welke betaalmethode maak jij beschikbaar voor je klant?
Je klanten kunnen via de betaalknop in de ontvangen e-mail eenvoudig betalen met diverse (internationale) betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact en creditcards. Je kunt dus zelf kiezen welke betaalopties de klant aangeboden krijgt.

Altijd inzicht in je betalingsverkeer met de Pay.nl
Pay.nl, als Paymentprovider heeft als streven om het ondernemen voor u als merchant een stukje makkelijker te maken. Dit doen zij door u compleet te ontzorgen op het gebied van online betalingsverwerking. Daarnaast bieden ze een offline betaaloplossing middels pin betalingen via een pinautomaat. Door de juiste afhandeling van online betalingen vanzelfsprekend te maken, geven zij ondernemers de ruimte om zich nog volledig op hun core business te richten, en vervolgens groei te realiseren.

Pay.nl geïntegreerd in je KING Finance boekhouding
Veel Paymentproviders bieden jou de optie om MT940 of CAMT.53 bestanden van je betaaltransacties te downloaden en in te lezen in je boekhouding. Door de directe samenwerking tussen Pay.nl en MUIS Software zorgen wij ervoor dat de betaling meteen geboekt wordt op een zgn. Pay.nl-tussenrekening. Hiermee kun je direct zien dat een factuur reeds betaald is. Zodra Pay.nl aan jou uitbetaalt, dan is de tussenrekening weer op 0. Hiervoor hebben we een zgn. herkenningscode aangemaakt waarbij het bankrekeningnummer van Pay.nl gekoppeld is aan de tussenrekening.

HOE ACTIVEER IK DE KOPPELING?
Vereiste module(s): Verkooporder of Spitsfactuur. Voor het verwerken van de betalingen is een abonnement op de module Bankieren nodig.

Vereiste gebruikersrecht: KING Finance – Programma’s – Verkoop – Online betalingen

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙