Receptenimport - door Plus

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
king@plusautomatisering.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Receptenimport - door Plus

 

 

 

 

Recepten Import


Wil je meerdere recepten voor je productie snel inlezen in King? Met onze koppeling doe je dat vanuit Excel. Zo hoef je niet meer stuk voor stuk je recepten in King aan te maken.

De koppelingen leest het Excel bestand uit en zoekt hierbij naar de juiste gegevens om een recept aan te maken in King. Dit recept verwerkt wat er in jouw productieproces gebeurd: van de verschillende componenten wordt een eindproduct gemaakt. Voeg de verschillende hoeveelheden per component toe. Koppel vervolgens de artikelnummers van zowel componenten als het eindproduct toe en King kan jouw verschillende productieprocessen direct administratief verwerken.

Het recept in de productie van King zorgt ervoor dat de voorraad wordt aangepast als gevolg van jouw productie. Dat betekent dat er boekingen gemaakt worden voor de componenten en eindproducten. Daarbovenop kunnen ook manuren hier als kosten in meegenomen worden.
Deze verwerkingen worden direct in de King administratie verwerkt mbv webservices, een aparte vertaalslag is dus niet nodig.

Vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op via king@plusautomatisering.nl

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙