Crafter
Ontwikkeld door Medisch Keuringscentrum

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Crafter is speciaal ontwikkeld om werkadministratie in de buitendienst makkelijk te maken.

Dit doen we vanuit de visie dat het pakket vanuit de vakman zeer gebruiksvriendelijk moet zijn. Wij stellen de vakman (de Craftman, vandaar onze naam) centraal. Met de Crafter Werkbon App maak je snel digitale werkbonnen aan. Registreer werkzaamheden, gebruikte materialen en uren. Maak foto’s, bekijk documenten en vul eigen formulieren in. Laat tot slot de werkbon door de klant ondertekenen en alles is vastgelegd. Het pakket bestaat uit een digitale werkbon app voor de buitendienst medewerkers en een online planprogramma voor op kantoor.

Ontwikkeld vanuit de vakman en daardoor zeer simpel in gebruik (vandaar ook onze naam, Crafter staat voor Craftman, wij stellen de vakman centraal);
Het pakket is simpel in gebruik en snel implementeerbaar;
Lage abonnementskosten;
Eenvoudig koppelbaar aan je KING Finance.administratie.

Hoe werkt de koppeling?
Met de koppeling kun je in een handomdraai je werkbonnen digitaliseren en administreren in KING Finance. De debiteuren, locaties en artikelen worden in Crafter ingelezen, zodat je in het Planboard met je bestaande klantgegevens eenvoudig planningen kunt maken. Vervolgens kan de buitendienst medewerker op zijn app de voor hem ingeplande afspraken inzien en invullen. Via het Planboard kun je real-time de medewerker volgen en de door hem ingevulde gegevens inzien. Is de medewerker klaar met het werk, dan kun jij de werkbon controleren en pas zodra je hem accordeert worden de op de werkbon geregistreerde materialen en uren naar KING Finance. gestuurd zodat je aldaar gemakkelijk de factuur kunt versturen.

Kortom:

Met debiteurgegevens uit KING Finance eenvoudig planningen maken in Crafter;
In KING Finance.ingevoerde artikelen gebruiken op de werkbonnen;
Geaccordeerde afgeronde werkbonnen naar KING Finance sturen als factuur;
Zelf kiezen wanneer je de gegevens naar KING Finance toe stuurt;
Gegevens uit KING Finance zijn leidend.

Abonnement
De koppeling met Crafter is ontwikkeld door Crafter. Daarom adviseren wij je bij vragen omtrent prijzen en functionaliteiten contact op te nemen met Crafter. Het activeren van de koppeling vanuit KING Finance. is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch (€11,- p.m.). Daarnaast dien je de module iMUIS Online Verkoop te activeren voor het ophalen van artikelgegevens en het sturen van facturen. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze modules geactiveerd zijn (via menu-optie Beheer).

Hoe activeer ik de koppeling?
Vanuit iMUIS KING Finance kun je Crafter toegang geven tot jouw administratie via de volgende stappen:
1. Log in op KING Finance.
2. Open de administratie welke jij wenst te koppelen.
3. Open Apps Store.
4. Zoek op Crafter en activeer de koppeling. KING Finance genereert een omgevingscode.
5. De omgevingscode dien je door te geven aan Crafter.

Support
De koppeling is ontwikkeld door Crafter. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Crafter. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙