BPM Software
Ontwikkeld door BPM Software

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

BPM Software is een softwarehuis bestaande uit softwareontwikkelaars en business consultants met jarenlange ervaring in het automatiseren van handmatige processen. Gecombineerd met de kennis van een grote diversiteit aan softwaremerken zijn wij in staat om bedrijven te helpen bij hun automatiseringsvraagstukken.

In 2014 is er besloten om de krachten te bundelen en BPM Software op te richten. Door de krachten te bundelen maakte BPM Software direct een goede start en maakte er al een kleine 300 bedrijven gebruik van onze software. Dankzij de kracht van ons productassortiment, een actief partnernetwerk en tevreden klanten is het aantal klanten in de afgelopen jaren flink toegenomen.

BPM Server

“Creëer inzicht in uw processen en optimaliseer uw processen met BPM Server”

Bedrijven maken gebruik van diverse software, applicaties en systemen. In de praktijk blijkt dat de software toch vaak beperkingen heeft of kan de software niet met elkaar ‘communiceren’. Om die problemen aan te pakken is BPM Server ontwikkeld.

BPM Server is een softwareoplossing die in staat is om verschillende softwarepakketten aan elkaar te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan ERP-, CRM-, boekhoud-, kassa- en eventsoftware. BPM Server maakt het mogelijk om, tussen die verschillende softwarepakketten, relevante gegevens uit te wisselen en te verwerken. Door de gekoppelde software kunnen handmatige processen geautomatiseerd worden, bespaar je tijd en voorkom je fouten. Dit alles zonder dure maatwerk oplossingen of programmeerkennis.

MplusKASSA koppeling

De MplusKASSA koppeling bestaat uit een viertal modules; Basis, Facturatie, Geldstromen en Artikel & Voorraad. De basis module is noodzakelijk en kan optioneel worden uitgebreid.

Basis

De basis module zorgt ervoor dat de dagomzet (Z-afslag) iedere dag naar de boekhouding worden geschreven. Bestaande uit:

  • Alle kassatransacties (datum/artikel/betaalwijze);
  • Btw;
  • Artikelgroepen worden geboekt naar betreffende grootboekrekening;
  • Betalingen (per betaalwijze) worden geboekt naar betreffende grootboekrekening.

Facturatie

Heeft u ook te maken met verkoop op rekening?

Kies voor de aanvullende module facturatie zodat ook uw debiteuren automatisch gekoppeld worden in uw boekhouding. Om gebruik te maken van de module facturatie is de MplusKASSA Q2100 facturatiemodule noodzakelijk.

Geldstromen

Wilt u inzicht in uw geldstromen?

Kies dan voor de module Geldstromen zodat uw kastellingen en kassa uitgaven direct in uw boekhouding staan.

Artikel & Voorraad

Uw (centrale) voorraad koppelen met MplusKASSA? Kies dan voor de module Artikel & Voorraad. Zo kunt u artikelgegevens zoals artikelnummers, artikelomschrijvingen, btw-codes, Verkoopprijs (excl./ incl. BTW) en EAN-codes koppelen. Op die manier zorgt u ervoor dat de voorraadgegevens in ieder systeem up-to-date zijn.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙