Excel2KING - bestanden naar KING XML
Ontwikkeld door Bjorn Lunden

Geschikt voor KING Versies
KING Financieel
KING Financieel Plus
Ontwikkelaar
verkoop.nl@bjornlunden.com
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Excel2KING - bestanden naar KING XML


Maak van uw Excel bestanden eenvoudig geautomatiseerde inleesbestanden geschikt voor KING.
Over de applicatie:
Als klant kun je deze taak zelf implementeren. Indien je het ontwerp en de handleiding goed volgt kan dat.

Je kunt ook je dealer / KING consultant vragen de taak voor je te installeren en ter plekke uitleg te geven. Hiervoor wordt het reguliere tarief gehanteerd van je dealer of KING consultant.
Afhankelijk van jouw specifieke vragen die bij de uitleg worden gesteld kun je rekening houden van 0.5 uur implementatie tijd. Vaak zien wij dat klanten bij implementatie ook andere vragen hebben, dan kan consultancy worden afgenomen.

Hergebruik
Excel2King heeft een interface met tabbladen, waardoor er makkelijker heen en weer kan worden gesprongen tussen de verschillende onderdelen van een importbestand. Extra vrije rubrieken, taalomschrijvingen, contactpersonen, etc. kunnen met een druk op de knop worden toegevoegden ingelezen.
Sla de configuratie op voor hergebruik of start KING Jobs direct na het aanmaken van het bestand. Zo gaat het nog sneller om bijvoorbeeld een Excel bestand dat u van uw leveranciers ontvangt in King in te lezen, snel een vrije rubriek te vullen met informatie of in bulk uw debiteuren als web-klant te activeren voor uw webwinkel.
KING overschrijft bestaande gegevens of maakt een nieuw gegevens aan als deze nog niet voor komen in KING.

Ondersteuning voor alle Excel bestandsformaten.
Alle velden worden meegenomen, ongeacht het type (getal, tekst of datum). Automatische omzettingen naar juiste formaat (bijv. opmaak datum, decimaalteken in getallen, true/false ipv 1 en 0, etc.).
En alle XML-importformaten van KING worden ondersteund.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙