Met Zettle  kunnen kleine bedrijven op een simpele en betaalbare wijze kaartbetalingen accepteren
Zettle
Ontwikkeld door Zettle

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

iZettle is een one-stop shop voor kleine bedrijven. In 2010 introduceerde zij de eerste minichip-lezer en mobiele app ter wereld. Daarmee kunnen kleine bedrijven op een simpele en betaalbare wijze kaartbetalingen accepteren

iZettle is een one-stop shop voor kleine bedrijven. In 2010 introduceerde zij de eerste minichip-lezer en mobiele app ter wereld. Daarmee kunnen kleine bedrijven op een simpele en betaalbare wijze kaartbetalingen accepteren. Kijk hier voor meer informatie. Dankzij de koppeling tussen iZettle en KING Finance powered by Webwinkelfacturen.nl worden bonnen uit het kassasysteem automatisch als journaalboeking worden aangemaakt in je administratie. Hiermee bespaar je tijd en voorkom je fouten.

[boc_spacing height="10px"]

Hoe werkt de koppeling?
Je kunt op twee manieren de bonnen uit je iZettle kassa doorzetten naar je financiële administratie.

Optie 1: doorzetten van de dagomzet (meest gebruikt)
De volgende dag (vroege ochtend) worden alle - Aan de debit-zijde per betaalmethode welke bedragen er volgens de bonnen zijn binnen gekomen.
- Aan de credit-zijde de omzet getotaliseerd per BTW tarief.
Tijdens de installatie kun je BTW codes, grootboek- en tussenrekeningen instellen voor het boeken van de omzet.

Optie 2: individueel doorzetten van bonnen
Heb je weinig kassabonnen? Dan kun je via de koppeling voor iedere individuele bon een aparte journaalpost laten boeken. Indien dit wenselijk is dan dien je dit bij webwinkelfacturen.nl aan te vragen. De koppeling haalt dan gedurende de dag de bonnen op uit het iZettle kassa syststeem en verwerkt automatisch de journaalpost in KING Finance.

Abonnement
De koppeling is ontwikkeld door Webwinkelfacturen.nl. Heb je vragen omtrent prijzen en functionaliteiten? Neem dan contact op met Webwinkelfacturen.nl via webcare@webwinkelfacturen.nl. Het activeren van de koppeling vanuit iMUIS Online is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch (€12,25,- p.m.). In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer). Daarnaast raden wij aan gebruik te maken van de module KING Financel (€21,50 p.m.).

Hoe activeer ik de koppeling?
Vanuit KING Finance kun je Webwinkelfacturen.nl toegang geven tot jouw administratie via de volgende stappen:
1. Log in op KING Finance.
2. Open de administratie welke jij wenst te koppelen.
3. Open de KING Finance Apps Store.
4. Zoek op Webwinkelfacturen.nl en activeer de koppeling. KING Finance genereert een omgevingscode.
5. De omgevingscode dien je tijdens het installatieproces van de iZettle koppeling vast te leggen.
6. Klik hier voor de installatiehandleiding vaniZettle powered by Webwinkelfacturen.nl.

Het activeren van de koppeling bestaat uit drie stappen:
a. Het maken van de connectie met de iZettle kassa. Hiermee authenticeer je de koppeling om bonnen uit de kassa te lezen.
b. Het maken van de connectie met KING Finance. Hiermee autoriseer je de koppeling transacties naar jouw administratie te schrijven en informatie te lezen.
c. Het configureren van extra gegevens, zoals het leggen van de relatie tussen de btw tarieven in de Booq kassa en de btw in KING Finance.

Support
De koppeling is ontwikkeld door Webwinkelfacturen.nl. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met Webwinkelfacturen.nl. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙