WinCar
Ontwikkeld door Automotive ICT Solutions

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

King Finance koppeling met WinCar

Modules.

 

Voor WinCar is een licentiemodel ontwikkeld waarbij een bepaalde basisfunctionaliteit is samengesteld. In overleg met de gebruiker wordt bepaald welke basisfunctionaliteiten gewenst zijn.

Afhankelijk van het aantal actieve gebruikers betaalt u maandelijks een bedrag voor gebruik, onderhoud en support. Het gebruik van het aantal modules binnen deze basisfunctionaliteit is niet van invloed op het maandbedrag.

Naast de standaard basisfunctionaliteit binnen WinCar kunt u er voor kiezen om ook te gaan werken met één of meerdere aanvullende modules en/of te kiezen voor een merkinterface. Wij helpen u graag bij het maken van de meest geschikte keuze!

Gemakkelijk in gebruik.
Uw partner voor ontwikkeling en implementatie van hoogwaardige software voor de automotive branche. Bedrijven gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van personen- en bedrijfswagens en onderhoudsbedrijven kiezen met WinCar voor een volledig Windows product dat alle bedrijfsprocessen aanstuurt. Gebruik van WinCar leidt tot aantoonbaar betere sales en service. Door het eenvoudige gebruik, de volledige integratie met Microsoft Office en de rechtstreekse koppeling aan diverse boekhoudprogramma’s verloopt de implementatie probleemloos. Bovendien wordt de invoering met een breed scala aan opleidingen ondersteund.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙