Velifact - maatapplicaties voor het web
Velisoft
Ontwikkeld door Velisoft

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@velisoft.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Velisoft

Maatwerk applicaties voor het web
Velisoft is alles wat je nodig hebt om grip op jouw organisatie te krijgen. Van offertes opstellen, mensen plannen met urenregistratie tot aan de factuur. Zo heb je jouw organisatie overzichtelijk in één systeem.

Plan zelf mensen of materialen in en laat medewerkers via een mobiele app de werkzaamheden registreren. Hierdoor kun je de projecten en de nacalculatie in één overzicht terugvinden.

--

Onze software bestaat uit meerdere ‘bouwstenen’ en instellingen om elke applicatie uniek te maken en om vanuit daar stukjes maatwerk gemakkelijk toe te voegen. Elke sector werkt immers op een andere manier. Wij zorgen ervoor dat elk bedrijfsproces geoptimaliseerd wordt en efficiënter wordt benut

Velisoft maakt software voor alle typen bedrijven. Ook als je vaste of tijdelijke mensen in dienst hebt. Daarbij is jouw applicatie voorzien van een eigen inlogomgeving en een eigen huisstijl. Hierdoor werkt iedereen in een vertrouwde omgeving.
Zie https://velisoft.nl voor meer informatie.

Hoe werkt de koppeling tussen Velisoft en KING FInance en welke data worden uitgewisseld?
Bij het versturen van de factuur wordt deze ook direct verwerkt als journaalpost in KING FInance. Hierbij wordt gecontroleerd of een koppeling met een bestaande debiteur in KING FInance mogelijk is. Als er nog geen koppeling is, dan wordt de debiteur automatisch toegevoegd. Als er wel een koppeling is, dan wordt de debiteur aangepast daar waar nodig is. Debiteuren worden dus automatisch tussen beide applicaties gelijk gehouden. De factuur wordt toegevoegd als journaalpost. Velisoft plaatst dit zelf in de juiste periode en stuurt daarbij ook het pdf-bestand mee.

Abonnement
Wil je graag weten wat Velisoft voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via:
info@velisoft.nl - 085 - 124 7555

 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙