Power BI Dashboards voor KING
Ontwikkeld door Davista

Geschikt voor KING Versies
KING Financieel
KING Financieel Plus
Ontwikkelaar
info@davista.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Power BI Dashboards voor King

Actiegerichte dashboards
De hoeveelheid data in uw onderneming groeit dagelijks. Financiële gegevens, personeelsinfo, data over sales, projecten en productie, planningen, urenregistraties, marketingresultaten, sociale media en ga zo maar door.

Met business intelligence is het mogelijk om te beschikken over een realtime en accuraat totaaloverzicht. In een dashboard of rapport krijgt elke medewerker alleen die informatie verstrekt die voor hem of haar relevant is. Actuele stuurinformatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen en uw onderneming effectief aan te sturen.

Inizhcht in prestaties
Het doel van een dashboard is het verkrijgen van inzicht. Inzicht in de prestaties van de onderneming, het product, de afdeling of de medewerker. Een goed dashboard vertelt waarom de ene prestatie voorloopt en de andere prestatie achterblijft. Overzichtelijk, to the point en gericht op het ondernemen van actie.

Ook voor u?
Davista creëert oplossingen met behulp van Microsoft Power BI. Een toegankelijke tool waarmee u in korte tijd een helder inzicht krijgt in uw data. Met de Power BI Connector voor King kunnen alle gegevens uit King Business Software worden ingelezen. Ook zijn er standaard dashboard templates beschikbaar om in korte tijd te kunnen starten.


Dashboard templates

Er zijn nu al meerdere dashboard templates beschikbaar die via de connector gekoppeld kunnen worden aan de King-administratie.

Deze vind je hier:

https://www.powerbiconnector.nl/product-categorie/templates-king/


Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvende kennismaking, zodat we de meerwaarde voor uw onderneming kunnen laten zien.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙