Koppel meerdere applicaties via d-Basics
D-Basics
Ontwikkeld door D-Basics B.V.

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@d-basics.com
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

D-Basics koppeling met KING Finance

Koppel meerdere applicaties via d-Basics

Sinds de oprichting is het ontwikkelen van verspreiden van data extractie software de hoofdactiviteit geweest van d-basics b.v. Deze software importeert informatie uit een groot aantal databronnen, verwerkt deze informatie en maakt er vervolgens automatisch databestanden van in uiteenlopende bestandsformaten. Het merendeel van onze klanten gebruikt de software van d-basics voor het delen van financiële informatie met financiële dienstverleners zoals banken, factormaatschappijen, kredietverzekeringsmaatschappijen en creditmanagers. Sinds 2004 hebben meer dan 10.000 bedrijven gebruik gemaakt van de d-basics software en een groot aantal van deze ondernemingen maakt nog steeds actief gebruik van de software. Het merendeel van de bedrijven die gebruik maken van de d-basics data extractie software is gevestigd in één van de West-Europese landen en de helpdesk van d-basics biedt deze klanten ondersteuning in het Duits, Engels, Frans, Italiaans en Nederlands. Met de combinatie van software en service biedt d-basics b.v. een complete data extractie oplossing voor financiële dienstverleners die op gezette tijden financiële informatie van hun klanten moeten ontvangen en verwerken.
 

Over de koppeling met d-Basics

D-basics importeert financiële informatie uit je administratie D-basics Collector biedt een oplossing voor het versturen van financiële informatie naar financiële dienstverleners zoals: Banken, Credit management oplossingen, e-invoicing, Financiële rapportage, Factoring, Handelsinformatie, Retail Service Suppliers. 
 

Abonnement

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module is geactiveerd (via menu-optie Beheer. Voor de prijzen van d-Basics adviseren wij je contact op te nemen met d-Basics.

 

Activeren koppeling

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.
Stap 1. Login in KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen met d-Basics.
Stap 2. Klik op KING Finance app (rechtsboven).
Stap 3. Zoek de app d-Basics en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. KING Finance genereert omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en leg deze vast in d-Basics.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.

 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙