Lightspeed Webwinkel
Ontwikkeld door Lightspeed Webwinkel

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

B&F koppeling met KING Finance

Lightspeed Retail kassasoftware
Lightspeed biedt jou een flexibele Point-of-Sale oplossing. Het kassasysteem is in de cloud vanaf elke locatie te bedienen: thuis, onderweg of op de zaak. Je medewerkers werken met een iPad en kunnen direct productinformatie opzoeken, de voorraad bekijken en overal betalingen aannemen om het aankoopproces te versnellen. Tevens biedt Lightspeed jou een CRM-tool die je de informatie geeft om de beste klantenservice te leveren. Via het dashboard kun je sturen op de bedrijfsresultaten en het dashboard geeft je inzicht in de werkprestaties van je personeel. Hiermee kun je inkoopbeslissingen afstemmen op de vraag van je klanten.

Door de koppeling van Webwinkelfacturen.nl te activeren tussen Lightspeed en KING Finance boekhouden, kun je tijd besparen doordat verkooptransacties automatisch in je boekhouding worden bijgewerkt. Zo hoef je nooit meer handmatig transacties over te typen of gebruik te maken van een standaard export- en importtool gebaseerd op bijvoorbeeld Excel. De koppeling zet automatisch de verkopen over in je boekhouding, inclusief de producten en de debiteurgegevens. Als een debiteur niet bekend is, wordt de verkoop op een default-debiteur geboekt.

Wat heb ik nodig?

KING Finance module – Cloudswitch €12,25,- p/m
Lightspeed POS
Koppeling Webwinkelfacturen.nl
NEEM CONTACT OP
Over Webwinkelfacturen.nl
Webwinkelfacturen biedt koppelingen aan tussen webwinkels, POS-kassasystemen en het KING Finance boekhoudpakket. Niet alleen met Lightspeed (SEO Shop), maar ook met WooCommerce, Prestashop, OpenCart, Mijnwebwinkel en CCV shop. De koppelingen zijn via webwinkelfacturen altijd 30 dagen gratis uit te proberen.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙