KING2Transsmart powered by nShift
Ontwikkeld door Bjorn Lunden

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
verkoop.nl@bjornlunden.com
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

King2Transsmart powered by nShift

Optimaliseer je verzendproces door KING ERP te koppelen aan nShift/Transsmart/Unifaun

Transsmart is samengegaan met Unifaun, Consignor, Returnado en Webshipper en gaan verder onder de naam nShift.

nShift automatiseert het logistieke proces tussen je leveranciers, magazijnen en klanten. De informatie die ontstaat tijdens dit transportproces wordt naadloos uitgewisseld tussen alle partijen in de keten. nShift is een innovatief bedrijf met een duidelijke missie: “Expeditie- en transportprocessen bij de klanten efficiënter, transparanter en goedkoper maken met als belangrijkste resultaat een hogere klanttevredenheid!” Dit doet nShift door bij de klanten praktisch mee te denken over procesoptimalisaties en het inzetten van eigen innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn in partnerships met de grootste software leveranciers in het mkb.

Voordelen nShift :

⦁ Beter en geautomatiseerd expeditie proces.
⦁ Goedkopere transportkosten.
⦁ Verhoging klanttevredenheid.
⦁ Vergelijking van tarieven en andere opties per transport.
⦁ Labels van verschillende vervoerders op één printer.
⦁ Track&Trace informatie in je KING ERP-pakket. Met één druk op de knop weet je waar jouw zendingen zich bevinden.
⦁ Prestaties van vervoerders worden meetbaar en inzichtelijk.
⦁ Verkoop Binnendienst kan klanten sneller en beter informeren over de status van hun zending.
⦁ Sneller detecteren van afwijkingen.

Hoe werkt de koppeling met nShift?

Om nShift te voorzien van de benodigde gegevens, stuurt deze taak direct na het leveren de verzendgegevens vanuit King naar nShift via een (SOAP) webservice. Tevens verzorgt deze taak de terugkoppeling van de Track &Trace informatie naar de uitleverhistorie in King. Het heeft de voorkeur om de orders direct te voorzien van de verzendgegevens en deze vervolgens te leveren. Op die manier is de informatie compleet.

Bij de ordergegevens in King wordt de vervoerder vastgelegd waarmee de zending getransporteerd moet worden. Je kunt dit ook door de software van nShift laten bepalen.
Je legt dan als vervoerder ‘TransSmart’ vast en vervolgens bekijkt de verzendsoftware wat de goedkoopste methode is voor deze zending. Een andere optie is dat op dat moment aan de hand van door de klant aangegeven parameters een keuze voor een vervoerder wordt gemaakt.
Op basis van deze gegevens wordt het gewicht en/of aantal colli van de zending via een geautomatiseerd proces aan nShift aangeboden.
nShift leest de klant- en ordergegevens in en biedt de zending aan bij de betreffende transporteur. Ook worden de vervoersdocumenten vanuit de nShift applicatie geregeld en afgedrukt.
Vanuit de nShift omgeving wordt ook een Track&Tracenummer (POD) gegenereerd. Dit nummer wordt automatisch in King aan de uitleverhistorie toegevoegd. Hierdoor is deze informatie dus ook in King beschikbaar. Deze Track&Trace code wordt in King als link opgeslagen en kan dus direct vanuit King worden aangeklikt en geopend. Alle logistieke gegevens zijn voor medewerkers beschikbaar in elk leveringsdossier, klanten worden geïnformeerd via een e-mail

Prijzen koppeling nShift

⦁ Maandabonnement: King Handel, Handel Pro of Enterprise.
⦁ King Jobs. Deze functionaliteit zit standaard in het maandabonnement.
⦁ King inlezen orders in XML formaat. Deze functionaliteit zit standaard in het maandabonnement.
⦁ KTC licentie: per administratie heb je 2 KTC taken nodig: € 43,-- per maand.
⦁ Abonnement nShiftkoppeling: € 22,00 per maand, per administratie.
⦁ King2nShift taak zoals deze hierboven is beschreven.
⦁ Deze taak moet aangepast/aangevuld worden. De kosten zijn o.b.v. nacalculatie, minimaal 3 uur à € 135,00.
⦁ Implementatie van de taak en de eventuele extra functionaliteiten. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de in King beschikbare functionaliteiten, de verzenders waarmee je via Transsmart een koppeling hebt gelegd en de eventuele instellingen die wij daarvoor in je King-administratie moeten verrichten. Verrekening vindt plaats o.b.v. nacalculatie tegen een uurtarief van € 135,- en kilometervergoeding van en naar King in Rotterdam: € 0,30 per kilometer. Voor reisuren geldt een korting van 50% op het uurtarief. Implementatie o.b.v. Nacalculatie

Desgewenst kan de uitleverhistorie worden gebruikt om een e-mail te verzenden aan je klant, aan te bieden aan je webshop of daarmee een andere actie uit te voeren. Deze wensen kunnen op maat worden gebouwd en geïmplementeerd.

Meer weten over nShift

Werk je nog niet met Transsmart, maar wil je hier wel graag meer over weten? Neem dan contact op met Boudewijn Pieters: boudewijn.pieters@nshift.com of bel naar: 0881260302.

Je kunt deze taak “KING2Transsmartt” bestellen via Bjorn Lunden. Wij adviseren je om de koppeling door een KING consultant of KING dealer te installeren en uitleg te geven over de werkwijze. Hiervoor wordt het reguliere tarief gehanteerd van je dealer of King consultant. Afhankelijk van jouw specifieke vragen die bij de uitleg worden gesteld kun je rekening houden van 2 tot 8 uur implementatie- en instructietijd. Vaak zien wij dat klanten bij implementatie ook andere vragen hebben, vandaar dat de inschatting van het aantal uren sterk kan verschillen.

De hier vermelde prijzen zijn exclusief de kosten die nShift in rekening brengt.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙