Webshop met JRNY
Ontwikkeld door JRNY / Syveon

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@jrny.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Webshop met JRNY

Syveon dé partner om jouw webshop te koppelen aan KING ERP 

Syveon Internet Solutions is als full-service internetbureau al ruim 10 jaar actief in het bedenken en ontwerpen van online concepten. Syveon bedenkt, ontwerpt en bouwt mooie en bovenal gebruikersvriendelijke websites en webshops. Daarnaast kun je bij Syveon terecht voor maatwerk applicaties en online marketing campagnes. Er wordt gewerkt met gestandaardiseerde software waardoor tegen relatief lage kosten klantspecifiek maatwerk geleverd kan worden. Jouw businesssoftware kan eenvoudig gekoppeld worden met een webshop of met een maatwerkapplicatie zodat processen naadloos op elkaar aansluiten. Zo haal je veel meer rendement uit je webshop of je bedrijfsautomatisering.
 

Je webshop gekoppeld met KING ERP

Met onze webshop koppeling is het mogelijk om artikelen vanuit je King-voorraadadministratie te tonen op jouw website (eventueel met foto). Ook kun je aangeven of een artikel op voorraad is en kan er een bestelling worden geplaatst. Per artikel stel je in of het in het assortiment van je webwinkel moet worden opgenomen of niet. De koppeling tussen King en je webshop wordt verzorgd door een apart programma. Er is dus geen online verbinding tussen King en je webshop. Dit programma zorgt ervoor dat de artikelgegevens uit King worden geëxporteerd naar de webshop, en dat de bestellingen op de webshop worden geëxporteerd naar King. De bestellingen van je bestaande klanten worden hierbij automatisch in King ingelezen als nog niet goedgekeurde, openstaande orders. Nieuwe klanten moet je eerst accepteren, daarna worden hun orders pas in King ingelezen. Wijs je een nieuwe klant af, dan worden zijn/haar orders uiteraard niet in King opgenomen. King kan met verschillende webshops worden gekoppeld. Ze verschillen onderling door functionaliteit en prijsstelling maar beschikken alle over een Content Management Systeem (CMS), waarmee je zelf je webshop kunt onderhouden.

In King kun je aangeven welke artikelen op het web gezet moeten worden en welke klanten via de webwinkel mogen bestellen. Klanten kunnen via deze webshop orders plaatsen, die als openstaande orders worden ingelezen in King. Laat het web voor je werken!
 

Referenties 

Elke dag weer, werkt Syveon met vee plezier aan de leukste online projecten. Deze willen zij natuurlijk graag met je delen. Klik hier voor hun portfolio op: https://www.syveon.nl/werk 

Klantreviews

1. Spekking groep: Multi-webshop platform gekoppeld aan King Deze webshop zijn beschikbaar in 4 talen om op deze manier een brede markt te kunnen bedienen. Om de processen te optimaliseren zijn de shops gekoppeld aan King business software. Met deze ‘Kingkoppeling’ kunnen artikelen, prijzen, menu-groepen, klanten en prijsafspraken worden uitgewisseld met de verschillende webshops. Ook kan Spekking zelf bepalen welke klant in welke shop(s) toegang krijgt. 

“Syveon heeft voor ons vier webshops gebouwd. Deze zijn gekoppeld met King ERP-software. Via deze ‘Kingkoppeling’ kunnen artikelen, prijzen, menu-groepen, klanten, prijsafspraken en orders worden uitgewisseld met de verschillende webshops.” - Francois Spekking, spekking.eu 

2. 
Kiezebrink | Focus on Food


Prijzen

De genoemde prijzen, zijn prijzen vanaf en dienen ter indicatie. Neem contact op met Syveon voor meer informatie.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙