KING naar WooCommerce - door Plus

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
king@plusautomatisering.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

King naar WooCommerce - door Plus

Je WooCommerce store compleet geïntegreerd met je KING ERP software

WooCommerce is het eCommerce platform voor jouw Wordpress website. Het is de meest gebruikte plugin om in Wordpress een webshop te creëren. Door de koppeling te activeren wordt jouw KING administratie geïntegreerd met jouw webshop. Zo kun je vanuit KING ERP eenvoudig artikelen ophalen en in je WooCommerce shop weergeven. Ook kun je klanten inzicht geven of een artikel voorradig is. Plaatst de klant een bestelling dan wordt de bestelling automatisch verwerkt tot order in KING ERP. 

Het grote voordeel van de WooCommerce koppeling is dat er geen extra software geïnstalleerd hoeft te worden, maar dat er gebruik wordt gemaakt van de reeds bestaande functionaliteiten van KING ERP. Zo kun je vanuit jouw ERP pakket eenvoudig de orders, artikelen en meer vanuit één systeem organiseren. De koppeling is ontwikkeld door KING Expert Center Noord (Plus Automatisering). Zij denken graag in oplossingen met je mee! Zo kun je binnen de WooCommerce koppeling opties vanuit KING aan je webshop toevoegen, zoals:

 • Staffelprijzen
 • Prijsafspraken
 • Productvariaties
 • Opbrengstgroepen
 • Debiteurgroepen
 • Volgartikelen
 • Gerelateerde artikelen uit King

Binnen jouw WooCommerce shop kun je instellen dat jouw klanten bestellingen direct afrekenen via bijvoorbeeld : iDEAL, Creditcard en Afterpay (via een Paymentprovider). Afhankelijk van de inrichting van KING ERP wordt de bestelling tot order verwerkt en wordt de factuur automatisch in jouw KING administratie geboekt. Voor het uitleveren van jouw bestellingen wordt de optie aangeboden om jouw magazijn optimaal in te richten met KING WMS (Warehouse Management System). Ook zijn er koppelingen mogelijk met verzendsoftware zoals SendCloud, Transsmart en DeliveryMatch.

Prijzen WooCommerce koppeling

De koppeling van Plus Automatisering met KING kost voor een bestaande WooCommerce webshop:
 • Eenmalig: € 500,-
 • Maandelijks: €  85,-

Voor een te ontwerpen WooCommerce webshop + de koppeling met KING ERP betaal je:

 • Eenmalig: € 799,-
 • Maandelijks: € 149,-
Deze bedragen zijn inclusief installatie en beheer voor de KING naar WooCommerce koppeling en de WooCommerce plugin. Alle bedragen zijn exclusief BTW.
 

Over Plus automatisering (KING Expert Center Noord)

Voor demonstraties, verkoop en implementaties van KING ERP software is Plus automatisering hét perfecte aanspreekpunt voor de noordelijke ondernemers. Zij zijn expert om bedrijfsprocessen met KING ERP te automatiseren. Zij bieden een totaaloplossing waarbij je KING ERP compleet integreerd met je WooCommerce webshop en CRM software.

Ben jij ondernemer en wil jij graag meer weten over KING ERP en koppelmogelijkheden? Kijk dan op: www.kingexpertcenternoord.nl, vraag een demo aan of stuur een e-mail naar king@plusautomatisering.nl. 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙