MLE365  – controle- en samenstelsoftware koppelen aan je online boekhoudpakket
MLE365
Ontwikkeld door Make Life Easier

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@mle365.com
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

MLE365

 

MLE365 koppelen aan online administraties

Wil je online administraties controleren en samenstellen? Met MLE365 werk je eenvoudig en veilig in de Cloud. Je hoeft dan ook zelf niets te installeren, het enige wat je nodig hebt om met MLE te werken is een abonnement op Office365. Met de koppeling tussen KING Finance en MLE 365 worden actuele cijfers binnen een afgebakende periode uit je boekhouding opgehaald. Vervolgens kan deze data worden gebruikt voor samenstel- en controlewerkzaamheden. Met MLE samenstel genereer je als accountant in één werkproces een jaarrekening, publicatiestukken, een accountantsrapport, een samensteldossier en een SBR instance. Het is een volledig geïntegreerd werkproces.

 

Over de koppeling met MLE365

De koppeling is ontwikkeld door MLE365. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met MLE365. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers. Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module KING Financel Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

 

Abonnement

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module is geactiveerd (via menu-optie Beheer.

 

Activeren koppeling

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.

Stap 1. Login in KING Finance Online en open de administratie welke je wilt koppelen met MLE365.
Stap 2. Klik op KING Finance Apps (rechtsboven).
Stap 3. Zoek de app MLE365 en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. KING Finance ze omgevingscode en leg deze vast in MLE365.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙