KOVnet
Ontwikkeld door KOVnet

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@kovnet.nl
Demo
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

KOVnet

KOVnet gekoppeld met boekhoudpakket KING Finance

KOVnet biedt een totaaloplossing, waarmee meer dan 600 kinderopvangorganisaties eenvoudig de administratie voeren. De online software is geschikt voor kleine, middelgrote en grote kinderopvangorganisaties. Zij zijn daarmee specialist in het automatiseren van kinderopvangorganisaties. Binnen de applicatie kun je eenvoudig facturen opstellen, de planning opmaken, medewerkers inroosteren en heb je inzicht in je openstaande posten zodat je weet welke facturen wel of niet zijn betaald. Ouders kunnen via de browser inloggen of gebruik maken van een handige ouderapp. In de app hebben ouders toegang en inzicht in haar eigen klantgegevens, kunnen chatten met de groep, facturen downloaden, jaaroverzichten downloaden, wijzigingen in opvang aanvragen, vakanties doorgeven en extra opvangdagen aanvragen.

Koppeling met je KING Finance boekhoudpakket

Door de koppeling worden in KOVnet opgestelde facturen automatisch geboekt als verkoopjournaalpost in je boekhoudpakket. Facturen waarbij een incasso-machtiging is afgegeven kun je vanuit KING Finance Incasso uitschrijven als SEPA-bestand. Door de boekhoudkoppeling van KING Finance Bankieren te activeren worden dagafschriften dagelijks automatisch in KING Finance ingelezen. Middels een slim algoritme worden deze banktransacties herkend en geboekt in de financiële administratie.

Met welke versies werkt de koppeling?

Voor meer informatie en tarieven over de kinderopvangsoftware adviseren wij je contact op te nemen met KOVnet.  Wij adviseren je om met minimaal de volgende KING Finance modules te werken:  Financieel, Bankieren, Incasso, Digitaal dossier en Cloudswitch.

Hoe kan ik de koppeling activeren?

De koppeling is ontwikkeld door KOVnet. Daarom adviseren wij je bij vragen contact op te nemen met hen. Uiteraard kun je voor overige technische ondersteuning contact opnemen met onze deskundige supportmedewerkers.

De gebruiker kan door de juiste klantadministratie te openen de koppeling activeren. Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer).

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren. Stap 1. Login in KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen met KOVnet. Stap 2. Klik op KING Finance Apps (rechtsboven). Stap 3. Zoek de app KOVnet en klik in het kader. Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app. Stap 5. KING Financegenereert een omgevingscode. Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en voer deze in in KOVnet. Stap 7. De koppeling is geactiveerd.

 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙