YOOBI koppeling met KING Finance
Ontwikkeld door Yoobi

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

YOOBI koppeling met KING Finance

Yoobi heeft het proces van urenregistratie (of tijdregistratie) tot facturatie volledig geautomatiseerd. Schrijf uren niet langer op werkbriefjes of urenstaten, maar gebruik de app van Yoobi. Je kan uren verzamelen, sorteren, goedkeuren en doorbelasten. Snel en secuur. Yoobi geeft een complete controle over je administratie. Zodra de factuur is verzonden uit Yoobi wordt deze automatisch bijgewerkt in je iMUIS Online boekhouding.

Projectmanagement
Yoobi helpt bij het plannen, beheren en afronden van projecten. Werk gezamenlijk aan deelprojecten, budgetteer activiteiten en krijg een actueel inzicht in de voortgang en financiële resultaten.

Uren registreren en goedkeuren
Yoobi heeft het proces van urenregistratie tot facturatie volledig digitaal ondervangen. Schrijf uren niet langer op werkbriefjes of urenstaten en gebruik onze app. Uren verzamelen, sorteren, goedkeuren en doorbelasten.

Offreren en factureren
Met Yoobi stel je online offertes en facturen samen. Kies voor uurfacturen, fixed-price facturen of productfacturen. Er is ook een optie voor abonnementen. Bij een factuur voer je naar keuze bijlagen toe, dit kan ook automatisch.

CRM
De CRM Module helpt je om samen te werken aan projecten en verkooptargets. Sla documenten op vanuit je mailbox, gebruik de app of werk afspraken bij vanuit je agenda. Meer inzicht, zodat jij gericht actie kan ondernemen.

Wat heb je nodig?
De koppeling is ontwikkeld door Yoobi. Daarom adviseren wij je bij vragen omtrent prijzen en functionaliteiten contact op te nemen met Yoobi. Het activeren van de koppeling vanuit
iMUIS Online is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module iMUIS Online Cloudswitch (€11,-).

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙