Crebos BI koppelen aan je online administratie
Crebos
Ontwikkeld door Crebos Online Solutions

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@crebos.online
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Crebos koppeling met KING Finance

 

Crebos BI koppelen aan je online administratie

Crebos – BI softwareoplossing Crebos is een bedrijf dat zich richt op (BI) softwareoplossingen voor grote en kleine bedrijven. Zij zijn actief op het gebied van transport, telecom en kunnen ook andere maatwerkoplossingen bieden. Door te werken met de nieuwste technologieën performen de softwareapplicaties op het hoogste niveau mogelijk.

 

Over de koppeling tussen KING Finance en CrebosBI

Crebos onttrekt de data die nodig is om visualisatie te realiseren, denk bijvoorbeeld aan inkoop- en verkoopfacturen, omzet en correcties. Deze data kunnen zij visualiseren, maar ook combineren met andere databronnen zoals warehouse- en transportsystemen. Als je deze data combineert krijg je meer inzicht in het rendement en marges. Zo weet je in welke gebieden je het makkelijkst meer rendement kunt behalen met je bedrijf. Met de Enterprise oplossing gaat Crebos voor je aan de slag met al jouw data en krijg je een dashboard die gebaseerd is op de belangrijke KPI’s. Dit betekent simpel gezegd dat problemen worden gedetecteerd en deze aan je worden getoond zodat je niet zelf op onderzoek hoeft te gaan. Denk hier aan structurele fouten bij de planning die je bedrijf vele euro’s kosten op jaarbasis. Deze oplossing is mogelijk in alle branches op het moment dat je met meer dan één systeem werkt en deze gecombineerd wilt zien, zodat je nog meer nieuwe inzichten krijgt.

 

Abonnement

Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module KING Finance Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module is geactiveerd (via menu-optie Beheer. Voor de prijzen van CrebosBI dviseren wij je contact op te nemen met CrebosBI.

 

Activeren koppeling

Via de onderstaande stappen kun je de koppeling activeren.
Stap 1. Login inKING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen met CrebosBI.
Stap 2. Klik op KING Finance (rechtsboven).
Stap 3. Zoek de app CrebosBI en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. KING Fianance genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en leg deze vast in CrebosBI.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.

 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙