Koppeling Bol.com-zonder IB-Vision shop
Ontwikkeld door BizzView B.V.

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@ib-vision.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Koppeling met Bol.com - IB-Vision

Heb je GEEN IB-Vision/BizzView webshop en wil je je artikelen ook via Bol.com verkopen?

Dan is daarvoor een koppeling beschikbaar.
Met deze BOL.com-koppeling is het mogelijk om artikelen naar BOL te sturen, orders op te halen en naar KING te sturen.

Artikelen plaatsen en bijwerken bij Bol.com

Verkopen via BOL
Artikel niet bekend? Maken we 'm aan.
Artikel bekend? Passen we 'm aan

Om je producten via BOL te kunnen verkopen moet u BOL vertellen welke artikelen u wil aanbieden op het verkoopplatform. Dat gebeurt middels het inschieten van offers op basis van EAN-code. Daarmee krijgt BOL van elk artikel te horen wat uw prijs, voorraad, levertijd, en omschrijving zijn. We hebben diverse mogelijkheden om deze data dynamisch aan te passen.
U kunt alleen offers inschieten voor artikelen die bekend zijn in de database van BOL. Middels het genereren van een zogenaamde Content Creation Feed kan de webwinkel de database van BOL verrijken met uw unieke producten. Waarschijnlijk moeten hiervoor eerst uw eigen artikelen in KING worden verrijkt met informatie die door BOL verplicht wordt gesteld. BOL stelt verschillende soorten gegevens verplicht voor verschillende soorten producten. Een broek heeft bijv een lengtemaat nodig, een theekopje niet. Samen met ons wordt bekeken bij welke producten het nodig is extra informatie toe te voegen in KING.
BOL bedient de Nederlandse en de Belgische markt. U kunt vanuit één BOL-verkopersaccount beide markten bedienen. U kunt er ook voor kiezen aparte accounts aan te maken voor Nederland en Belgie. Daarmee kunt u dan bijvoorbeeld de levertijd voor Nederlandse orders scherper zetten

Order ophalen bij Bol.com
Deze komen dan automatisch in KING terecht. Je kunt vertegenwoordiger, betalingsconditie, leveringsconditie automatisch vooraf laten invullen.

De hierboven beschreven functionaliteit kost € 50,00 per maand en eenmalig € 750,- inrichtingskosten.
------
Optioneel:

Shipments versturen naar BOL.
Per orderregel kun je naar BOL een seintje sturen dat het artikel is verstuurd en wat het track- & tracenummer is.
Dit is ook niet standaard in de koppeling inbegrepen.
Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden kunnen wij hiervoor een op maat gemaakte aanbieding doen.


Je kunt ook je dealer / KING consultant vragen de taak voor je te installeren en ter plekke uitleg te geven. Hiervoor wordt het reguliere tarief gehanteerd van je dealer of KING consultant.
Afhankelijk van jouw specifieke vragen die bij de uitleg worden gesteld kun je rekening houden van 2 tot 8 uur implementatie- en instructietijd. Vaak zien wij dat klanten bij implementatie ook andere vragen hebben, vandaar dat de inschatting van het aantal uren sterk kan verschillen.

 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙