Je online administratie koppelen aan Pro Management Rapportage
Pro Management
Ontwikkeld door Pro Management

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@promanagement.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Pro Management koppeling met KING Finance

Je online administratie koppelen aan Pro Management Software
Pro Management Software is van oorsprong een accountantskantoor, maar inmiddels een gevestigd softwarehuis gespecialiseerd in het ontwikkelen van rapportagesoftware. Sinds 1996 automatiseert zij intermediairs zoals administratie- en accountantskantoren en finance professionals. Door de API-koppeling wordt financiële data uit Pro Management administraties opgehaald in KING Finance. Op basis van deze data kun je direct de jaarrekening uitwerken, tussentijdse verslagen opstellen, publicatiestukken genereren en communiceer je via de SBR Manager met uitvragende partijen zoals de Kamer van Koophandel, Belastingdienst, banken en financieringsplatforms. De data kun je opslaan in de Pro Management werkprogramma’s om zo een compleet dossier samen te stellen.

Hoe werkt de koppeling met Pro Management Software
Je kunt de koppeling tussen KING Finance en Pro Management activeren door de module Cloudswitch aan je abonnement toe te voegen. Met de PM Connector van Pro Management maak je vervolgens eenmalig verbinding met de gewenste KING Finance administratie. Hiermee worden de grootboeksaldi uit te geselecteerde administratie opgehaald. Daarnaast ondersteunt KING Finance het gebruik van het Referentie Grootboek Schema (RGS). Dat betekent dat via mapping grootboekrekeningen zijn gekoppeld aan het RGS-schema. Door deze mapping worden de rekeningen in Pro Management automatisch gekoppeld aan de rekeningen (financiële brugstaat) van de rapportgenerator. Ze zijn ook gekoppeld aan RGS en daarmee ook aan de beschikbare taxonomieën in het kader van SBR. Dit biedt veel efficiency bij het opstellen van de jaarrekening en het deponeren van publicatiestukken in SBR-formaat.

Abonnement
Het activeren van de koppeling is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module KING Finance Cloudswitch. In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module is geactiveerd (via menu-optie Beheer). Aan het gebruik van de PM Connector KING Finance in PM Record Balance Base zijn geen kosten verbonden.

Activeren koppeling
Stap 1. Login in KING Finance en open de administratie welke je wilt koppelen met Pro Management Software.
Stap 2. Start het programma KING Finance Apps.
Stap 3. Zoek de app Pro Management Software en klik in het kader.
Stap 4. Klik op de groene button Activeer deze app.
Stap 5. KING Finance genereert een omgevingscode.
Stap 6. Kopieer deze omgevingscode en vul deze in het programma PM Connector KING Finance in PM Record Balance Base in.
Stap 7. De koppeling is geactiveerd.

Mogelijkheden zien:
https://youtu.be/lOFUk54RNPA

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙