Teamleader
Ontwikkeld door Teamleader

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Combidesk biedt je de mogelijkheid om automatisch een koppeling te maken tussen Teamleader CRM en KING Finance. In Teamleader CRM kun je onder meer facturen maken en versturen. Met de koppeling worden deze facturen en relaties automatisch bijgewerkt in je boekhouding. Als er betalingen binnen zijn, worden deze door je online boekhoudpakket teruggekoppeld naar je CRM-software. Je ziet dus in zowel je boekhoud- als CRM-pakket of de factuur is betaald.

Hoe werkt de koppeling?
Deze integratie is volledig automatisch. De synchronisatie loopt ieder kwartier waardoor je boekhouding realtime is bijgewerkt. Accountants hebben daardoor een actueel beeld van de administratie van hun cliënt.
Er kan een eenmalige export worden uitgevoerd om bestaande Teamleader facturen naar KING Finance te synchroniseren. Dit kan vanaf het begin van deze maand, dit boekjaar of vanaf het begin van een kwartaal.
Teamleader contacten en bedrijven worden automatisch gesynchroniseerd als contact in KING Finance
Btw-tarieven kunnen worden gekoppeld aan verschillende grootboekrekeningen in iMUIS Online.
Grootboekrekeningen worden naar KING Finance meegegeven. Voorwaarde is dat de grootboekrekening ook in KING Finance beschikbaar dient te zijn.
Betaalstatussen: wanneer een boeking in iMUIS Online is betaald, krijgt de bijbehorende factuur in Teamleader de status 'Betaald'. In combinatie met de bestaande bankkoppelingen in iMUIS Online krijg je een volledig gesloten en geautomatiseerde facturatie.

Wat heb ik nodig?
KING Finance
Combidesk Teamleader KING Finance Koppeling €20,- p/m
Teamleader CRM


Voordelen
Actuele gegevens in zowel KING Finance als in Teamleader CRM
Tijdbesparend
Minder fouten
Online service & support
Volledig cloudbased

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙