Koppeling met KING software
Ontwikkeld door Optimizers BV

Geschikt voor KING Versies
KING Financieel
KING Financieel Plus
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Koppeling met Bjorn Lunden

Optimizers
Optimizers is gevestigd in Nijkerk en is gespecialiseerd in handels- en productie logistiek. Hiervoor ontwikkelen zij innovatieve apps en logistieke software waarmee logistieke processen geoptimaliseerd kunnen worden. Kijk hier voor meer informatie.

Je kunt je iMUIS Online administratie koppelen aan:

App4Sales
Portal4Sales
App4Sales CRM – mobile sales applicatie
Voorkom het handmatig invoeren van artikelen, klanten en verkooporders in iMUIS Online. App4Sales is een verkoopapp voor al je vertegenwoordigers en daarom een zeer goede aanvulling op iMUIS Online Verkoop. Met deze mobiele B2B salesapplicatie is het eenvoudig om digitaal je artikelbestand inclusief afbeeldingen in te zien en artikelen via je iPad of Android apparaat te verkopen. App4Sales is volledig gekoppeld aan iMUIS Online en je werkt met live data. Nieuwe klanten kunnen eenvoudig worden geregistreerd via de app en worden automatisch aangemaakt in je iMUIS Online administratie. Vertegenwoordigers kunnen klanten direct orders laten ondertekenen op de iPad of tablet. Makkelijk en tijdbesparend! Deze orders worden automatisch bijgewerkt in iMUIS Online Verkoop.

Snelle orderregistratie
Gebruik de app in online en offline modus
Zoek en filter artikelen
Bekijk en filter je klanten en catalogus
Gebruik barcodescanning met een bluetoothscanner voor snellere invoer
Print en e-mail de orderbevestiging met je bedrijfslogo en ondertekening
Gebruik de App4Sales portal om je gebruikers en rechten te beheren
App4Sales ondersteunt de meest gangbare talen, ook de orderbevestiging in de taal van de klant

Portal4Sales plug & play portal voor B2B
Portal4Sales is een B2B webshop waarmee je je klanten en vertegenwoordigers de mobiele oplossing in handen geeft voor het digitaliseren van het orderproces. Door de responsive layout is de Portal te gebruiken op ieder apparaat en heb je online altijd toegang tot de volledige catalogus, de meest actuele voorraadstanden, ordergeschiedenis, prijzen en de klantendatabase.

Klanten kunnen eenvoudig een bestelling plaatsen, ontvangen direct een orderbevestiging en hebben inzicht in de orderhistorie en factuurgegevens. Deze orders worden direct doorgestuurd naar iMUIS Online, waar ze administratief verwerkt kunnen worden.

Binnen Portal4Sales is het mogelijk om dropshipments te gebruiken. Met dropshipments geef je je klanten de mogelijkheid om de goederen direct te laten afleveren bij de eindconsument. Portal4Sales ondersteunt hierin, doordat alternatieve adresgegevens gemakkelijk ingevoerd kunnen worden tijdens het afronden van de verkooporder. Ook extra consumentgegevens, zoals e-mailadres, telefoonnummer en naam kunnen ingegeven worden.

Voor het gebruik maken van de Portal4Sales webshop heb je de module CloudSwitch nodig.

Klanten kunnen zelf orders plaatsen
Plug & play: eenvoudige implementatie
Volledig responsive: werkt in iedere browser
Digitale catalogus met actuele voorraadstanden
Visueel aantrekkelijk lookbook
Verstuur automatisch een orderbevestiging

Deel dit bericht met anderen..
Share on facebook0Share on linkedin0Share on whatsapp0
Gerelateerde producten

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙