Combidesk biedt je de mogelijkheid om automatisch een koppeling te maken tussen Simplicate CRM en iMUIS Online
Simplicate
Ontwikkeld door Simplicate

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Combidesk biedt je de mogelijkheid om automatisch een koppeling te maken tussen Simplicate CRM en iMUIS Online

Combidesk biedt je de mogelijkheid om automatisch een koppeling te maken tussen Simplicate CRM en iMUIS Online. In Simplicate kun je onder meer facturen maken en versturen. Met de koppeling worden deze facturen en relaties automatisch bijgewerkt in je boekhouding. Als de betalingen binnen zijn, worden deze door iMUIS Online teruggekoppeld naar Simplicate. Je ziet dus in zowel je boekhoud- als CRM-pakket of de factuur is betaald

Hoe werkt de koppeling?
Deze integratie is volledig automatisch. De synchronisatie vindt ieder kwartier plaats, waardoor je boekhouding realtime is bijgewerkt. Accountants hebben dan ook een actueel beeld van hun klant.
Er kan een eenmalige export worden uitgevoerd om bestaande Simplicate facturen naar iMUIS Online te synchroniseren. Dit kan vanaf het begin van deze maand, dit boekjaar of vanaf het begin van een kwartaal.
Simplicate contacten en bedrijven worden automatisch gesynchroniseerd als contact in iMUIS Online.
Btw-tarieven zijn gekoppeld aan de btw-tarieven in iMUIS Online.
Grootboekrekeningen worden als omzetgroepen van Simplicate naar iMUIS Online meegegeven. Hiervoor dient de naamgeving van de omzet groep te beginnen met de omzetrekening, gevolgd door een spatie (bijv. 8010 Omzet webshop). De grootboekrekeningen dienen ook in iMUIS Online beschikbaar te zijn.
Betaalstatussen: wanneer een boeking in iMUIS Online is betaald, krijgt de bijbehorende factuur in Simplicate (na een kwartier) de status 'Betaald'. In combinatie met de bestaande bankkoppelingen in iMUIS Online krijg je een volledig gesloten en geautomatiseerde facturatie.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙