Taurus Kassasystemen

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Taurus Kassasystemen
Taurus4U biedt sinds 1999 een compleet kassa- en reserveringsprogramma aan waar dagelijks honderden horecabedrijven mee werken. Of het nu gaat om een cateringbedrijf, een restaurant of hotel voor elk type horeca bedrijf biedt Taurus4U een passend systeem aan. Kijk hier voor meer informatie over Taurus4U.

Hoe werkt de koppeling?
De koppeling vanuit Taurus4U wordt tot stand gebracht bij het maken van een z-afslag of zz-afslag. Dus bij een dagelijkse (dagomzet) of periodieke afslag. Zodra de afslag binnen Taurus4U akkoord is bevonden worden de cijfers via de koppeling in KING Finance geboekt.

De koppeling wordt op twee manieren aangeboden:

1. Dagomzet boeken
Jouw klanten rekenen per pin of contant af via het kassasysteem Taurus4U. Al deze transacties worden verzameld en via de koppeling automatisch geboekt in je KING Finance administratie (dagomzet).

2. Verkopen op rekeningen
Verkopen op rekening worden als individuele journaalpost in de boekhouding vastgelegd. Via de koppeling wordt gecontroleerd of een debiteur (klant) reeds bestaat. Indien dit niet het geval is wordt de klant als debiteur aangemaakt.

Abonnement
De koppeling is ontwikkeld door Taurus4U. Heb je vragen omtrent prijzen en functionaliteiten? Neem dan contact op met Taurus kassasystemen via info@tauruskassasystemen.nl of door te bellen naar: 074 267 0118. Het activeren van de koppeling vanuit KING Finance is alleen mogelijk indien je een abonnement hebt afgesloten op de module KING Finance Cloudswitch (€11,- p.m.). In het programma Mijn Gegevens/Abonnement kun je controleren of deze module geactiveerd is (via menu-optie Beheer). Daarnaast raden wij aan gebruik te maken van de module KING Finance Financieel (€19,50 p.m.).

Hoe activeer ik de koppeling?
Vanuit KING Finance kun je Taurus4U toegang geven tot jouw administratie via de volgende stappen:
1. Log in op KING Finance.
2. Open de administratie welke jij wenst te koppelen.
3. Open de MUIS Apps Store.
4. Zoek op Taurus4U en activeer de koppeling. KING Finance genereert een omgevingscode.
5. De omgevingscode dien je via basisgegevens > systeeminstellingen > koppelingen 1 in de kantoormodule van Taurus4U vast te leggen.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙