VitoSoft
Ontwikkeld door VitoSoft

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Vitosoft CRM bedrijfssoftware gekoppeld met iMUIS Online

VitoSoft CRM bedrijfssoftware levert kennis en software voor het beheren van al je (klant)contacten, zowel intern als extern. Onderscheidend is dat zij de concurrentie aangaat met grote ERP-leveranciers op het gebied van relatiebeheer. Haar software kenmerkt zich dan ook als simpel, flexibel en gebruiksvriendelijk. Ze wil haar klanten laten zien dat het anders kan! Eigen frustratie over de verschillende klantbeheersystemen is de reden dat VitoSoft is begonnen. Zij gelooft niet in het schaap met de 5 poten dat alles kan en waarbij men toch nog losse lijstjes en Outlook taken bijhoudt. Een oplossing die uitblinkt in eenvoud, effectiviteit en werkbaarheid. Klantrelaties, orders en facturen worden automatisch via de koppeling met King Finance uitgewisseld. Graag verwijzen wij je voor meer informatie naar VitoSoft.nl.

Wat heb ik nodig?

In KING Finance Plus ( minimaal ) kun je eenvoudig de module CRM powered by Vitosoft toevoegen aan je abonnement. CRM wordt direct vanuit KING Finance gestart (de module Cloudswitch is in deze variant niet noodzakelijk).
Klik hier voor meer informatie en standaard prijzen.

Heb je meer wensen dan kun je ook kiezen voor de uitgebreide Vitosoft versie. Wij adviseren je dan om rechtstreeks contact op te nemen met Vitosoft. Om de uitgebreide Vitosoft versie te koppelen aan KING Finance dien je de module King Finance Cloudswitch te activeren.

"Met de Cloudswitch koppeling tussen KING Finance en VitoSoft combineren onze klanten het beste van 2 werelden. De kracht van een effectieve CRM-oplossing voor relatiebeheer en verkoop met de financiële onderbouwing vanuit KING Finance.”  Marco Stuffers- Commercieel Manager VitoSoft

https://vimeo.com/160620196

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙