Koppeling met vPlan
Ontwikkeld door Adjust-IT

Geschikt voor KING Versies
Ontwikkelaar
info@adjust-it.nl
Terug naar applicaties overzicht
Over de applicatie
Tarieven

Koppeling met vPlan

vPlan is het gemakkelijkste platform om elk team en elke activiteit te plannen. Meer dan honderden bedrijven gebruiken vPlan, van productiebedrijf tot dienstverleners.

Elk bedrijf heeft andere workflows en processen, dus is flexibiliteit van groot belang. Met vPlan creëer je simpel elke flow of proces. Maak gebruik van onze standaard templates. Visualiseer je werk. Maak wat moeilijk is, simpel.

Bepaal zelf welk overzicht je wil gebruiken om inzicht te krijgen. Koppel je resources, van medewerkers tot machines, aan werkzaamheden en blijf up-to-date. Krijg grip op capaciteit en prioriteit. Benut je beschikbare resources optimaal en weet wat er is gebeurd, maar ook wat de toekomst gaat brengen.

Analyseer de planning en de uitvoering. Optimaliseer je planning op basis van historische data. Met een paar klikken heb je inzicht met heldere grafieken en tabellen.

Voor meer informatie over vPlan : www.vPlan.nl

De koppeling tussen King en vPlan is gemaakt door de King partner Adjust-IT.

vPlan koppeling

Deze koppeling verwerkt verkoop- en/of productieorders uit King naar vPlan. Activiteiten worden aangestuurd d.m.v. vrije rubrieken uit de orderkop gegevens. Wanneer orders eenmaal verstuurt zijn naar vPlan, worden latere wijzigingen in King niet overgenomen.
Nadat de order is afgerond kan de verkooporder voor levering vrijgegeven worden. Of de status in een vrije rubriek worden weergegeven. Het herzien van een status in vPlan wordt niet ondersteund in King.

⦁ Benodigde software:
⦁ King, met de optie webservices https://service.king.eu/support/documentatie/technische-informatie/werkinstructies-t-b-v-king-webservices/
⦁ ADJUST-IT MultiwachtrijManager, ODBC


* Exclusief abonnementskosten voor vPlan.
Let op. De orderkoppeling is mogelijk vanaf vPlan versie TEAM.

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙